Het was september 1898

Toen het Nederlandse wegennet nog grotendeels onverhard was, begonnen Jan, Jaap en Arie Versluys hun stratenmakersbedrijf in het pittoreske Oudewater. Ze legden de basis voor wat later zou uitgroeien tot een begrip in de regio Utrecht en ver daarbuiten. Met 25 medewerkers aan het eind van de jaren ’30 was het bedrijf een serieuze speler in de markt.

In 1946 maakte Jan Versluys met zijn zoon Piet een herstart van het bedrijf en de naam Versluys werd synoniem met vakmanschap en kwaliteit. Het bedrijf groeide gestaag en kocht een van de eerste moderne asfaltmachines van Nederland, de KL 50, waarmee ze hun expertise verder uitbreidden.

Het eerste asfaltproject in Rotterdam voor Versluys & Zoon BV.

Versluys Verkeerstechniek

Versluys Materieel werd begin jaren ‘60 opgericht. Later maakte de afdeling Verkeerstechniek daar onderdeel van uit. Versluys Materieel was in Nederland een voorloper op het gebied van mobiele verkeerslichtinstallaties bij wegwerkzaamheden.

Versluys & Zoon

Versluys & Zoon is het moederbedrijf van de Versluys-familie. Het bedrijf heeft alles in huis om een project van begin tot eind uit te voeren; van duurzaam asfalteren tot volledige reconstructie van een weg.

We onderscheiden ons in wat we voor, tijdens én na het asfalteren voor onze klanten doen. We denken met de klant mee over toepassingen en de levensduur van een product. Na het aanleggen zorgen we voor service en onderhoud. Moderniseren en innoveren staan bij Versluys & Zoon hoog in het vaandel.

Asfalteren ging er heel anders aan toe in de jaren ’50 bij Versluys & Zoon BV.

Van 1898 tot nu

Vandaag de dag is de Versluys Groep een zelfstandig, modern geleid bedrijf. Versluys Verkeerstechniek beschikt over de meest moderne technieken op het gebied van ontwerp, voorbereiding en uitvoering van verkeersmaatregelen. Versluys Wegenbouw heeft een eigen asfalt productiecapaciteit, hoogwaardig materieel en vakbekwaam personeel op het gebied van aanleg en onderhoud van wegen.

We helpen opdrachtgevers bij de voorbereiding en realisatie van alle infratechnische projecten. Versluys Groep is al jaren jouw partner voor een veilige weg.

Partners

Versluys Verkeerstechniek heeft een aantal ondernemingen waarmee nauw wordt samengewerkt. Onderstaand een greep uit onze belangrijkste partners.

Meer over Versluys Verkeerstechniek BV