Missie en visie

Versluys Verkeerstechniek is een platte organisatie. De communicatielijnen binnen onze organisatie zijn kort, waardoor we snel schakelen. We zijn toonaangevend in de sector en blijven, met het oog op duurzaamheid, continu vernieuwen.

Onze missie

  • Veiligheid voor de weggebruiker en voor collega’s staat bij ons op de eerste plaats.
  • Wij creëren waarde voor de klant, behouden het ambacht en focussen op kwaliteit.
  • We streven naar een optimale samenwerking in de keten met onze partners in de sector.
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij Versluys erg belangrijk.
  • Goed werkgeverschap is bij ons vanzelfsprekend.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de juiste aanpak voor elk vraagstuk; van een onderhoudsprobleem tot de aanleg van een nieuwe weg en alle verkeerstechnische zaken die daarbij komen kijken. We hebben een modern materieelpark, goed opgeleid personeel en we recyclen veel van onze gebruikte onderdelen. We werken samen met vaste partners en leveren door optimale ketenintegratie het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

Maatwerk

Versluys biedt particulieren, bedrijven en overheden een totaaloplossing voor de aanleg en onderhoud van wegen en bedrijfsterreinen. De ontwerp-, realisatie- en beheervoorstellen zijn gericht op een evenwichtige verhouding tussen kosten, levensduur en de duurzaamheid van de oplossingen. Versluys & Zoon en Versluys Verkeerstechniek werken nauw samen om onze opdrachtgever een compleet dienstenpakket te bieden, gericht op het beheer en onderhoud van (asfalt)wegen en bedrijventerreinen.

Calamiteit op de A15

Onderscheiden door innovatie en duurzaamheid

Wij, Versluys Verkeerstechniek, onderscheiden ons door innovatieve en duurzame oplossingen binnen onze expertisegebieden: (tijdelijke) verkeersmaatregelen, verkeersplannen, waterwegen en calamiteiten. Met vooruitstrevende technologieën en duurzame materialen zorgen wij voor efficiënte en veilige verkeersstromen, minimaliseren wij milieueffecten en handelen we adequaat in noodsituaties.

Meer over Versluys Verkeerstechniek BV