Meer dan 20 jaar ervaring met waterwegen

In 2003 deed Versluys Verkeerstechniek voor het eerst ervaring op met waterwegen. Ons eerste project was op de Vecht, waar vaarwegmaatregelen nodig waren. We stelden ons eerste verkeersplan voor waterwegen op, gebaseerd op het binnenvaartpolitiereglement (BPR).Later volgde een project rondom de Muiderbrug. De maritieme afdeling nam een vlucht. Nu hebben we scheepvaartborden, ballenlijnen, solar verlichtingsinstallaties, communicatiemiddelen en alle andere benodigdheden om de scheepvaart in veilige banen te leiden. Onze ervaren en gekwalificeerde collega’s blijven op de hoogte van alle geldende regels en verordeningen, waardoor opdrachtgevers de projecten met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Waarom Versluys als partner in verkeerstechniek?

Ruim 100 jaar ervaring

Ontzorgt verkeerstechniek van A tot Z

Maatwerkoplossingen: geen enkel project is hetzelfde

VCA**, NEN-EN-ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Veiligheidsladder trede 3 bij VCA.

CO2-ladder trede 5

Innovatieve partner die kijkt naar de lange termijn

Contractvormen (Bouwteam, DNC, RAW, UAV-GC)

Veiligheid op en rond waterwegen

Bij aanleg en onderhoud van infrastructurele werken, herstel aan bruggen en vaarwegstremmingen staat veiligheid voorop. We verzorgen de veiligheid van scheepvaart- en wegverkeer en werken volgens geldende richtlijnen. We maken een vaarweg- en verkeersplan, doen een risicoanalyse, bepalen beheersmaatregelen en plannen de fasering. Met digitaal kaartmateriaal ontwerpen we verkeers- en vaarwegplannen en bebordingsplannen, zodat we vooraf goed inzicht hebben in de gevolgen van de maatregelen voor de wegen en het water. Indien nodig voeren we inspecties uit met scheepvaartbegeleiding door nautische verkeersregelaars.

Een ervaren partner op alle wegen

Daadkrachtig en adequaat inspelen op acute situaties en langetermijnontwikkelingen. Dat is de kracht van Versluys Verkeerstechniek. We hebben de kennis en ervaring om een goed scheepvaartmaatregelplan op te stellen uit te voeren. Van begin tot eind. Een verkeersplan voor de waterwegen en de wegen op het land is de basis van onze werkzaamheden. Wij ontwerpen dit verkeersplan, toetsen het en bespreken het met alle belanghebbenden, zodat we niets over het hoofd zien. We werken veilig volgens geldende regelgeving. Versluys Verkeerstechniek staat voor veiligheid zonder omwegen.

Benieuwd naar wat Versluys Verkeerstechniek voor jou doet?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Of wellicht kunt u een ervaren partner in verkeerstechniek gebruiken?

Onze experts helpen u graag verder. Stel onderstaand uw vraag en een van onze teamleden neemt zo snel als mogelijk contact met u op. Tot snel!

    Upload een bestand (optioneel):