Van advies naar ontwerp

Ons deskundige team adviseert u op basis van grondig onderzoek en conform de gestelde eisen. Tijdens ons vooronderzoek monitoren we de verkeersdoorstroming van alle weggebruikers. We kijken naar veiligheid, impact op verkeer en openbaar vervoer, gevaarlijke stoffenroutes en stellen projectrisico’s vast en zoeken naar passende beheersmaatregelen. We ontwerpen verkeersplannen, optimaliseren deze en ontzorgen onze klanten van begin tot eind.

Neem contact op over de mogelijkheden

Waarom Versluys voor verkeerstechniek?

Ruim 125 jaar ervaring

Ontzorgt verkeerstechniek van A tot Z

Maatwerkoplossingen: geen enkel project is hetzelfde

VCA**, NEN-EN-ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Veiligheidsladder trede 3 bij VCA.

CO2-ladder trede 5

Innovatieve partner die kijkt naar de lange termijn

Contractvormen (Bouwteam, DNC, RAW, UAV-GC)

Van ontwerp naar uitvoering

Versluys Verkeerstechniek is aannemer en uitvoerder. Daardoor bieden wij een totale ontzorging van de werkzaamheden. Met onze wegenbouwafdeling nemen we het hele project van een opdrachtgever uit handen: van planning tot uitvoering en van straatwerk tot belijning en asfalteren. Ons uitgangspunt is om de doorstroming te behouden, terwijl we de veiligheid waarborgen, het milieu ontzien en de hinder tot een minimum beperken.

Van uitvoering naar onderhoud

Wij nemen niet alleen de verkeersmaatregelen op ons, maar zien ook toe op het onderhoud ervan. Zo blijft de veiligheid van het verkeer en de collega’s gewaarborgd. Als de omstandigheden erom vragen, optimaliseren wij de maatregelen waar nodig. Is er een calamiteit? Dan zijn wij snel op locatie vanuit vier vestigingen.

Verwijderen en afhandelen

Wanneer de (tijdelijke) verkeersmaatregelen niet meer nodig zijn, verwijderen wij onze materialen op een veilige manier. Alles wordt volgens de gemaakte afspraken afgehandeld en gefactureerd door ons team. Door onze transparante werkwijze en communicatie, komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Neem contact op

Heeft u vragen? Of wellicht kunt u een ervaren partner in verkeerstechniek gebruiken?

Onze experts helpen u graag verder. Stel onderstaand uw vraag en een van onze teamleden neemt zo snel als mogelijk contact met u op. Tot snel!

    Upload een bestand (optioneel):