Ben jij op zoek naar een werkgever waar korte lijnen zijn, een informele sfeer is en aandacht is voor mensen? Waar je in een klein team en gezellige werkomgeving kan werken? Ter uitbreiding zoeken wij een nieuwe collega die ons kan komen versterken.

Senior KAM Coördinator

0,8-1,0 FTE

De functie
Als senior KAM Coördinator heb je een zelfstandige rol. Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het vertalen en uitvoeren van de KAM strategie en doelstellingen.
Je houdt toezicht op de kwaliteit, veiligheid, milieu en arbo. Ook draag je bij aan de ontwikkeling van strategieën, werkprocessen en je implementeert veranderingen en verbeteringen.
Wij zijn op zoek naar een ervaren Safety Specialist. In de rol van Safety Specialist houd jij je onder andere bezig met het opstellen van de RI&E, ontwikkelen van toolboxen, implementatie van de ISO 9001, 14001, VCA en SCL veiligheidsladder trede 3 richtlijnen en zorg jij voor een correcte opvolging. Ook verzorg jij onderzoeken richting risico’s van de machines, de wegwerkzaamheden, gevaarlijke stoffen & werkklimaat. Je bent proactief bezig met het preventief identificeren van mogelijkheden tot verbetering. Deze worden getoetst op haalbaarheid en vervolgens geïmplementeerd in de organisatie.
Het is van belang dat je stevig in je schoenen staat omdat je functioneert binnen een zelfstandige rol. Jij gaat met een goed gevoel naar huis wanneer je weet dat iedereen van de organisatie veilig thuiskomt. In deze rol dien je de vertaling van de vloer richting het management te maken. Je weet je voet bij stuk te houden wanneer niet alles volgens plan verloopt. Daarnaast ben je een goede gesprekspartner voor al je collega’s op zowel de werkvloer als in het managementteam.

Jij bent samen met een Junior Kam coördinator onderdeel van de KAM-afdeling en rapporteert aan de KAM Manager. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het KAM-beleid op alle afdelingen, vestigingen en de verschillende werkmaatschappijen.

Over Versluys
Versluys Groep is een modern wegenbouw- en verkeerstechniekbedrijf waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Bodegraven. Samen met onze dochters en deelnemingen zetten wij alle disciplines in die nodig zijn om in Nederland goede en veilige wegen te realiseren en te onderhouden. Wij zijn een toonaangevend en innoverend bedrijf dat staat voor vakmanschap, kwaliteit, optimale samenwerking, maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap.

Wie zoeken wij?
Je bent een teamspeler die goed het overzicht houdt en iemand die effectief kan communiceren met collega’s op verschillende niveaus.

Je bent/hebt
– Minimaal 5 jaar ervaring in de Kwaliteit, Arbeid en Milieu
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
– MVK/IVK is een pré

Wat bieden wij?
– Een goed salaris
– Laptop en telefoon van de zaak
– Auto van de zaak
– 25 vakantie-/verlofdagen o.b.v. een fulltime dienstverband
– 15 roostervrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband
– Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast
– 8% vakantietoeslag
– Aanvullende voorwaarden volgens de Bouw en infra CAO en ons personeelshandboek
– Een pensioenvoorziening bij BPF bouw
– Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Wil je solliciteren?
Is je interesse gewekt en wil je solliciteren? Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae dan naar werkenbij@versluysgroep.nl.

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun contact opnemen met Isabel Hurenkamp via telefoonnummer 0172 619 235.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.